5lvl
Witam, skoro juz zalozylem tu konto to odrazu wypisze kila spraw ktore przydalo by sie zmienic/naprawic, juz informowalem o tym admina ale puki co chyba nie bylo nic zmienione, a jesli nie bedzie prosze o jakies info;p:
1. Nie dropi Kundun Staff co ogranicza postac MG bo pewnie SM'ow to nie interesuje bo maja Platinki ktore dropia miedzy innymi w k3 (gdzie powinien dropic rowniez kundun)
2. W k3 na boss'ach dropia same exc Axe (toporki jak ze smoczkow w lorenci) bylem tam 3 razy na wszystkich bossach i ciagle to samo, jedynie na ostatnim dropi zwykly item+9/8+s . Nie wiem czy to tak ma byc, czy tylko ja tak mam no ale mysle, ze przydalo by sie cos z tym zrobic
3. Zlote goblinki/smoki/lizardy/tantalosy nie wiem od jakiego resa mozna w ogole do nich startowac ale mnie majac 1600 defa i ponad 1k hp zabijaja na hita ( i jesli odrazu ginie mi caly satanek oznacza, ze majac 2x wiecej defa rowniez moge pasc na 1 hit:P, ale to sa tylko moje sugestie)
ale glownie chodzi mi nie o ich moc bo to ze k4/5 ma taki power to nawet lepiej, ale przydalo by sie zbalansowac sile goblinka i smoka bo sa to slabsze boxy i itemy, wiec mogly by byc sporo slabsze wzgledem k4/5.
PS. box 2 dropiacy z golemow w davias mozna zabic solo na 300 lvlu i 0 wym resie, a taki goblinek miecie kazdego na hita, troche smieszne